Θέατρο του παραλόγου με τον τελικό του Κυπέλλου

Θέατρο του παραλόγου με τον τελικό του Κυπέλλου

Καμιά απόφαση στην σύσκεψη, με τον ΠΑΟΚ να ζητά αλλαγή έδρας. Ο Βασιλειάδης θ' αποφασίσει την Δευτέρα αλλά δεν πήγε στην σημερινή σύσκεψη. Το μπάχαλο δεν έχει τελειωμό, με την ΕΠΟ να έχει χάσει την... μπάλα

Το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται καθώς ότι λόγια και να πει κάποιος για την σύσκεψη που έγινε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ, δεν μπορούν ν’ αποδώσουν την πραγματικότητα.

Το σκηνικό ανοργανωσιάς συνεχίζεται σε ότι αφορά την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου καθώς η σύσκεψη έγινε για τα… μάτια του κόσμου από την στιγμή που την απόφαση θα την πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Βασιλειάδης ο οποίο δεν πήγε σήμερα στην ΕΠΟ για να ακούσει την πλευρά του ΠΑΟΚ να ζητά αλλαγή έδρας σε περίπτωση που ο υφυπουργός αποφασίσει την διεξαγωγή του τελικού χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Η σύσκεψη έγινε, ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνηση του και η ΑΕΚ από την πλευρά της εξέφρασε την αντίθεση της σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ποια ήταν η απόφαση; Μα φυσικά δεν υπήρχε απόφαση και ούτε βέβαια περίμενε κάποιος ότι θα υπάρξει.

Το μόνο που αποφασίστηκε ήταν να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη την Δευτέρα, την μέρα δηλαδή που ο Βασιλειάδης θα ανακοινώσει κι επίσημα την απόφαση του, να διεξαχθεί δηλαδή ο τελικός του Κυπέλλου χωρίς κόσμο.

Κι όσο για την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τον πρόεδρο της, Βαγγέλη Γραμμένο, συνεχίζει τις… συσκέψεις χωρίς λόγο. Νέα σύσκεψη λοιπόν στα γραφεία της ΕΠΟ, πολύ απλά για να μάθουν όλοι μαζί την απόφαση που θα ανακοινώσει ο Βασιλειάδης.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» λέει ο λαός και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το απόλυτο μπάχαλο, με την διοίκηση της ΕΠΟ να μην μπορεί να διοργανώσει ούτε τον τελικό του Κυπέλλου. Από… συσκέψεις πάντως δεν παίζεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ