Στις 20:30 η έναρξη του τελικού κυπέλλου

Στις 20:30 η έναρξη του τελικού κυπέλλου

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΟ η δεύτερη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου που θα γίνει το επικείμενο Σάββατο, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Αύριο Τρίτη στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΟ η δεύτερη σύσκεψη για τον τελικό του κυπέλλου, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο αριθμός των προσκλήσεων που θα λάβει κάθε ομάδα θα ανακοινωθεί επίσης αύριο, ενώ η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ορίστηκε για τις 20:30.

Η ΕΠΟ παράλληλα γνωστοποίησε τι συζητήθηκε μεταξύ των Βαγγέλη Γραμμένου και Γιώργου Βασιλειάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, με αντικείμενο συζήτησης τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναφορικά με το ζήτημα της παρουσίας φιλάθλων στον τελικό της 11ης Μαΐου (Ο.Α.Κ.Α., 20.30), ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. επανέλαβε στον Υφυπουργό την πάγια και τεκμηριωμένη θέση της Ομοσπονδίας οι ποδοσφαιρικοί αγώνες να διεξάγονται με την παρουσία φιλάθλων.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός επέμεινε στη διεξαγωγή του σαββατιάτικου αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και με μικρό αριθμό προσκλήσεων, επικαλούμενος ‘λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, οι οποίοι επιβάλλουν τη λήψη αυτής της απόφασης’.

Ο αριθμός των προσκλήσεων που θα λάβει κάθε φιναλίστ θα ανακοινωθεί αύριο, μετά από σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων, στα γραφεία της Ε.Π.Ο., στις 12.00.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ