Κούγιας: «Είδα εγκληματίες με σιδερολοστούς»

Κούγιας: «Είδα εγκληματίες με σιδερολοστούς»

ΣΟΚ προκαλούν οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Λάρισας για τα όσα συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα αποχώρησε από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι προπηλακίστηκε, ωστόσο, ο ίδιος με δηλώσεις του το διέψευσε κατηγορηματικά, ενώ κατήγγειλε ότι στο γήπεδο υπήρξαν εγκληματίες με σιδερολοστούς! Τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια στο «dikisports» προκαλούν σοκ και εκθέτουν στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης την ΕΠΟ, που αποδεικνύεται ανίκανη και ανεπαρκής να πραγματοποιήσει έναν τελικό, ο οποίος μάλιστα γίνεται με την παρουσία μόλις 1000 ατόμων!

«Δεν με πείραξε κανείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε: «Ήμουν μαζί με Τεβεκέλη – Πουρλιοτόπουλο και διαπίστωσα ότι υπήρχαν άτομα με σιδερολοστούς. Τι να καθίσω να κάνω; Είδα και εγκληματικές προσωπικότητες να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ με προσκλήσεις. Αντί για 900, είναι 3.000 μέσα στο γήπεδο. Κι άλλοι 3.000 αστυνομικοί. Τα ΜΑΤ έριξαν πολύ ξύλο σ’ έναν ΠΑΟΚτσή. Θα κινδυνεύσουν ζωές. Ειναι αποφασισμένοι για επεισόδια. Σηκώθηκα κι έφυγα στο δεκάλεπτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ