Ποιοι «έδωσαν» στους χούλιγκαν τους ρεπόρτερ ΑΕΚ;

Ποιοι «έδωσαν» στους χούλιγκαν τους ρεπόρτερ ΑΕΚ;

Σοβαρές καταγγελίες για τα όσα αισχρά συνέβησαν από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ στον τελικό. Καταγγελίες που δείχνουν δημοσιογράφους με ή χωρίς εισαγωγικά…

Ο αστείος-γελοίος σχεδιασμός της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος είχε μια σημαντική παράμετρο. Που μπορεί να δείχνει αδιάφορη για πολλούς, αλλά είναι ενδεικτική του τρόπου λειτουργίας και πως φαντάζονται και εκτιμούν το ποδόσφαιρο.

Οι δημοσιογράφοι του τελικού στο ΟΑΚΑ είχαν μπει μέσα σε κλοιό οπαδών του ΠΑΟΚ. Αριστερά χούλιγκαν, δεξιά χούλιγκαν. Στην μέση δημοσιογράφοι για να δουλέψουν. Να μεταδώσουν ραδιοφωνικά, να γράψουν για το ματς. Το κλίμα το αντιλαμβάνεστε. Το πιο γελοίο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ τους είχαν κολλητά με τους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ που ήταν στα επίσημα.

Και να οι ροχάλες και να οι συνεχείς βρισιές, σε όποιες φάτσες δεν τους άρεσαν. Όμως πως αναγνώρισαν αυτές τις φάτσες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ; Καταγγελίες και όχι από 2-3, αλλά παραπάνω αναφέρουν ότι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού συνομιλούσαν με τους χούλιγκαν στα κάγκελα που τους χώριζαν.

Και οι περισσότεροι υποπτεύονται ότι οι συγκεκριμένοι υπέδειξαν τους ρεπόρτερ ΑΕΚ ως στόχους. Και ακολούθησαν όλα όσα ακολούθησαν που δεν τιμούν κανέναν. Κυρίως την ΕΠΟ και μετά τον ΠΑΟΚ ως οικογένεια, συμπεριλαμβανόμενων και των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ