Απίστευτο! Άλλαξε η τριάδα των διαιτητών του Τελικού χωρίς να ενημερωθεί η ΕΠΟ

Απίστευτο! Άλλαξε η τριάδα των διαιτητών του Τελικού χωρίς να ενημερωθεί η ΕΠΟ

Η ΚΕΔ προχώρησε σε αλλαγή ρόλων στους διαιτητές του Τελικού χωρίς να ενημερώσει ΕΠΟ, ομάδες και τον Τύπο.

Ένα ακόμα επεισόδιο προστέθηκε στην παρωδία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης να αλλάζει σύνθεση την ημέρα του τελικού, με την ΚΕΔ να είναι σύμφωνη αλλά να μην ενημερώνονται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι ομάδες αλλά και οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε από την εφημερίδα Live Sport που αναφέρει τις λεπτομέρειες του συμβάντος. O Τόσρτσεν Σίφνερ το μεσημέρι πριν την αναμέτρηση ένιωσε στομαχικές διαταραχές και ενημέρωσε τον διαιτητή Τσβάιερ. Ο τελευταίος ενημέρωσε με τη σειρά του τον αρχιδιαιτητή Περέιρα ο οποίος κατόπιν συζητήσεων με τους διαιτητές προέβη στις ακόλουθες αλλαγές…

Ο Tόρστεν Σίφνερ που είχε οριστεί αρχικά ως 1ος βοηθός, αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Μπορς που του είχε ανατεθεί αρχικά το πόστο του βοηθού του VAR. O Σίφνερ παρόλα αυτά βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο ως 4ος διαιτητής, με τον Σβεν Γιαμπολόνσκι να του αφήνει τη θέση και να αναλαμβάνει τον ρόλο του βοηθού VAR.

Όλα αυτά συνέβησαν με τον Περέιρα και την ΚΕΔ να… ξεχνάει να ενημερώσει όχι μόνο την ΕΠΟ, αλλά και τις δύο ομάδες και τους εκπροσώπους του Τύπου για τις αλλαγές αυτές. Αυτό τελικά είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσει το ματς με τις εν λόγω αλλαγές και αυτές να καταγραφούν στο φύλλο αγώνα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ