Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό: Τη γλιτώνουν με πρόστιμο!

Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό: Τη γλιτώνουν με πρόστιμο!

Μόνο για πταίσματα απολογήθηκαν στο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κύπελλο.

Μπορεί και ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι δικέφαλοι θα πέσουν στα πολύ… μαλακά. Την Πέμπτη (23/5) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εξέτασε τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, με την απόφαση για την τιμωρία των δύο ομάδων να αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες το πειθαρχικό όργανο έλαβε υπόψιν του μόνο ένα μικρό μέρος από τα όσα συνέβησαν πραγματικά. Κι αυτό καθώς το φύλλο αγώνα και εκθέσεις παρατηρητών και αστυνομίας ήταν… χάδι για τις δύο ομάδες!

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να τιμωρηθούν μόνο με πρόστιμο, το οποίο μάλιστα δεν αναμένεται καν να είναι βαρύ!

Αναλυτικότερα, ο ΠΑΟΚ που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του Λάμπρο Μπίρδα, ελέγχεται για ένα υβριστικό σύνθημα, για ρίψη τριών άδειων πλαστικών μπουκαλιών νερού και για ένταση των οπαδών του με τις δυνάμεις της Αστυνομίας στην Ρ1.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ απολογήθηκε δια υπομνήματος και κατηγορείται μόνο για υβριστικά συνθήματα των οπαδών της!

Όπως, προείπαμε, το πρόστιμο που θα τους επιβληθεί θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ