Ουζουνίδης : «Δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο, υπάρχει και η ρεβάνς»

Ουζουνίδης : «Δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο, υπάρχει και η ρεβάνς»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην ακαταλληλότητα του γηπέδου και τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για την ανατροπή στη ρεβάνς. Παράλληλα, παραδέχθηκε πως οι παίκτες της Λαμίας ήταν πιο αποφασιστικοί.

Ο Παναθηναϊκός συνετρίβη στη Λαμία (4-1) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπογράμμισε πως αυτός και οι παίκτες του δεν περίμεναν την διεξαγωγή του αγώνα σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας του χιονιού και επισήμανε πως οι Πράσινοι θα παλέψουν για την ανατροπή στη ρεβάνς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός:

«Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχαμε και οι δύο ομάδες την εντύπωση πως δεν θα αρχίσει. Τελικά άρχισε. Σε αυτό το γήπεδο δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο και περισσότερο ήταν πως θα κάτσουν οι φάσεις. Η Λαμία τις έκανε γκολ εμείς όχι. Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες της Λαμίας έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Υπάρχει, όμως, η ρεβάνς και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος άλλαξε. Πού οφείλεται αυτό; «Είναι το πώς έκατσε το παιχνίδι σε κάθε ομάδα. Εμείς είχαμε ευκαιρίες δεν τις κάναμε γκολ, είχαμε και το δοκάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ