Η παρακάμερα από το Παναχαϊκή – Πάναθηναϊκός (VIDEO)

Η παρακάμερα από το Παναχαϊκή – Πάναθηναϊκός (VIDEO)

Η κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέγραψε την προσπάθεια του Γιώργου Δώνη για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του πριν από το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Αγυιά. (VIDEO)

Την προσπάθεια του Γιώργου Δώνη να απομονώσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από κάθε άλλη σκέψη, κατέγραψε η κάμερα του PAO TV πριν το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Στα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ, ξεχωρίζει η ομιλία του προπονητή του Τριφυλλιού στα αποδυτήρια του γηπέδου της Αγυιάς.

«Πάμε να κάνουμε ένα καλό ματς, να τους νικήσουμε. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο, μόνο αυτό το 90λεπτο. Πάμε παιδιά όλοι μαζί» ήταν τα λόγια του Γιώργου Δώνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δώνης περιμένει όλους τους παίκτες να βγουν από τα αποδυτήρια και τους αγκάλιαζε πριν την έξοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, για να τους εμψυχώσει.

Επίσης, στο βίντεο απεικονίζεται η μετάβαση της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Πάτρα, η κατάλυση σε ξενοδοχείο για ξεκούραση, η διαδρομή προς το γήπεδο και φυσικά, πλάνα από τα αποδυτήρια, την προθέρμανση και τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε τα πλάνα από την παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο επίσημο κανάλι στο Youtube:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ