Αχαρναϊκός – Ολυμπιακός 0-3

Αχαρναϊκός – Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αχαρναϊκό εύκολα με 3-0, κάνοντας το 2/2 στον πέμπτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος και "κλείδωσε" την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Λεμονής έκανε πολλές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Αχαρναϊκό και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό μετά από πολύ όμορφη συνεργασία των Τζούρτζεβιτς, Μάρτινς και Καρσελά. Η μπάλα έφτασε στον Ζιλέ και αυτός με σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια του ματς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες , όπως η κεφαλιά του Μάρτινς στο 27′, όμως ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» Λαμπίρης ήταν εξαιρετικός. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το γκολ του Ζιλέ να χωρίζει τις δύο ομάδες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και στο 48′ ο Καρσελά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Λαμπίρη και ο Μάρτινς πήρε το ριμπάουντ  και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Επιστροφή Εμενίκε

Ένα ακόμα καλό νέο για τον Ολυμπιακό από το χθεσινό παιχνίδι, ήταν η επιστροφή του Εμάνουελ Εμενίκε. Μια επιστροφή που συνδυάστηκε με γκολ, καθώς ο Νιγηριανός έκανε στις καθυστερήσεις το 3-0. Ο στράικερ των «ερυθρόλευκων» θα είναι στη διάθεση του Λεμονή και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεγαλοοικονόμου, Μπεκατώρος, Μεντής (63′ Καρδάσης), Αφράτης, Αρώνης (77′ Κυριαζόπουλος), Παπασάββας, Μηλιώτης, Τσεβάς (88′ Παπαθανασίου), Χαραλαμπόπουλος, Πάσχος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μίλιτς, Ζιλέ (46′ Ζντιέλαρ), Ταχτσίδης, Μαρίν, Μάρτινς, Καρσελά (78′ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς (60′ Εμενίκε).

Διαιτητής: Γκάμαρης

Βοηθοί: Σαμοΐλης, Πρέντζας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ