Αστέρας Τρίπολης- Πλατανιάς 3-2 (0-1 παρ. ,vid)

Αστέρας Τρίπολης- Πλατανιάς 3-2 (0-1 παρ. ,vid)

Ο Πλατανιάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σε κανονική διάρκεια (1-0) και παράταση, αλλά ο Αστέρας είχε... Ιγκλέσιας, παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με σκορ 3-2.

Ο Πλατανιάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σε κανονική διάρκεια (1-0) και παράταση, αλλά ο Αστέρας είχε… Ιγκλέσιας, παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με σκορ 3-2.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Πλατανιά, έχοντας σκορ πρόκρισης από το ματς των «Περιβολίων» με 1-0. Παρόλα αυτά οι Χανιώτες αποδείχτηκαν ιδιαίτερα σκληροί, ζορίζοντας μέχρι το τελευταίο λεπτό τους Αρκάδες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 13ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα έκαναν το 1-0 και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα.

Έχασαν μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος, με τον Μιχαήλ να κρατάει με τις αποκρούσεις του το σκορ στα επίπεδα του 0-1.

Ιγκλέσιας, Ορτένγκα και Φερνάντες είχαν μεγάλες στιγμές για τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος, αλλά το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος των 90 λεπτών, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση.

Εκεί, ο Αστέρας ευτύχησε να ισοφαρίσει με το ξεκίνημα των πρώτων δευτερολέπτων, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων, Μαντζάρη, να κάνει ολέθριο λάθος, χάνοντας την μπάλα μέσα από το χέρια του. Ο Ιγκλέσιας από κοντά ισοφάρισε, αλλά οι Χανιώτες δεν το έβαλαν κάτω.

Στο 101′ ο Μπιανκόνι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-2, νικώντας τον Μιχαήλ που δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Ο Αστέρας πίεσε για το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση και στο 111′ κέρδισε πέναλτι, με τον Ιγκλέσιας να ευστοχεί, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Πλατανιάς έμεινε με 10 παίκτες στη συνέχεια λόγω αποβολής του Καραγκούνη και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φερνάντες με σουτ εκτός περιοχής, «έγραψε» το τελικό 3-2.

Άστέρας Τρίπολης: Μιχαήλ, Παναγιώτου(46΄ Κώτσιρας), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο(103΄Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Αντζουλάς(46΄ Καπίγια), Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46΄Φερνάντεθ), Μαρτίνεθ

Πλατανιάς: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κωστίκος (61΄Νίλι), Παπουτσογιαννόπουλος (86΄Μπιανκόνι), Ντος Σάντος, Λουκίνας, Αμπντούλ Ραχμαν, Σμυρλάκης (81΄Ταρίκ)

Δείτε τα highlights:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ