ΠΑΟΚ: Με 400 οπαδούς στο Γεντί Κουλέ

ΠΑΟΚ: Με 400 οπαδούς στο Γεντί Κουλέ

Ο Δικέφαλος του Βορρά στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ θα έχει τη συμπαράσταση 400 οπαδών του, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας, με τους Ομιλήτες να δίνουν 400 εισιτήρια στους Θεσσαλονικείς.

Οι Ασπρόμαυροι κατέθεσαν αίτημα για μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων τους στο παιχνίδι του Κυπέλλου των δύο ομάδων στο Γεντί Κουλέ, με τους Κρητικούς να ανάβουν το «πράσινο φως» και να παραχωρούν 400 εισιτήρια στον Δικέφαλο του Βορρά.

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού, ο ΟΦΗ θα ανοίξει ξεχωριστή θύρα για φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί θα ανοίξουν τη θύρα 6 του γηπέδου, για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων. Υπενθυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο ματς της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ομάδες άλλωστε έχουν άριστες σχέσεις, ενώ αντίστοιχα αναμένεται να υπάρχουν οπαδοί του ΟΦΗ στο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ