Ολυμπιακός : Με πολλά νέα πρόσωπα στην Καλαμάτα

Ολυμπιακός : Με πολλά νέα πρόσωπα στην Καλαμάτα

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου, με τον Πορτογάλο να έχει επιλέξει πολλά νέα πρόσωπα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καλαμάτα στη Μεσσήνη την Τετάρτη (8/1, 15.00) για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Πέδρο Μαρτίνς προχωράει σε πολλές αλλαγές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τη Μαύρη Θύελλα και έχει αφήσει εκτός τους Σα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Μπα, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, τους τραυματίες Ποντένσε – Μπρούνο, καθώς ασφαλώς και τους ανέτοιμους Γκιλιέρμε, Σουντανί και Φορτούνη.

Παράλληλα, πήρε μαζί του τόσο τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στο αρχικό σχήμα ο Μπόμπι Αλέν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλέν, Μπέλιτς, Μπενζιά, Σισέ, Φέκκας, Γκασπάρ, Γκερέρο, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βοΐλης και Ξενιτίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ