Με Ολιβέιρα η ΑΕΚ στην Τρίπολη (pic)

Με Ολιβέιρα η ΑΕΚ στην Τρίπολη (pic)

Ο Μάσιμο Καρέρα πήρε 20 ποδοσφαιριστές για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Νέλσον Ολιβέιρα που προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ ο Μίλος Ντέλετιτς ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17.15) αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου της φετινής σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης #astaek #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily #greekcup

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ