Κύπελλο Ελλάδας: Προς αναβολή το Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ με εντολή Αυγενάκη

Κύπελλο Ελλάδας: Προς αναβολή το Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ με εντολή Αυγενάκη

Η ΕΛ.ΑΣ. με έγγραφό της ενημέρωση το Υφυπουργείο Αθλητισμού πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο επεισοδίων των φιλάθλων της ΑΕΚ (παίζει στην Τρίπολη) με του Ολυμπιακού (παίζει στην Καλαμάτα) και ο Λευτέρης Αυγενάκης αναβάλλει το ματς της Ένωσης με τον Αστέρα.

Το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της ΑΕΚ σκέφτεται ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης! Το εν λόγω σενάριο μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό, έπειτα από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, που έστειλε έγγραφο στο Υφυπουργείο.

Ο λόγος; Για λόγους ασφαλείας! Λίγο νωρίτερα (στις 15.00) παίζει ο Ολυμπιακός στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα και υπάρχει φόβος να συναντηθούν οπαδοί της Ένωσης και των ερυθρολεύκων! Η ΑΕΚ περιμένει στα Σπάτα την τελική απόφαση, όντας έτοιμη να αναχωρήσει για Τρίπολη!

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως γι’ αυτό το λόγο ο αγώνας Αστέρας – ΑΕΚ αντί για 15.00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί, μετατέθηκε για τις 17.15. Μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστή η απόφαση του υφυπουργού, με όλες τις ενδείξεις πάντως να οδηγούν στην αναβολή της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ