ΠΑΟΚ: Λίφτινγκ στην ενδεκάδα με ΟΦΗ (pic)

ΠΑΟΚ: Λίφτινγκ στην ενδεκάδα με ΟΦΗ (pic)

Με πέντε νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (21:30) στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει την βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, λόγω των τραυματισμών, αλλά και του αγώνα που έρχεται με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το κύπελλο.

Κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά από 3,5 μήνες και το ματς με τον Άρη στις 22 Σεπτεμβρίου, με τους υπόλοιπους παίκτες του αρχικού σχήματος να είναι οι: Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Εσίτι, Μίσιτς, Λημνιός, Μπίσεσβαρ και Άκπομ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-1-1 με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ο Ροντρίγκο, αριστερά ο Γιαννούλης και στο κέντρο της άμυνας οι Ίνγκασον και Βαρέλα. Στη μεσαία γραμμή οι Μαουρίσο και Εσίτι, στις πτέρυγες οι Λημνιός και Μπίσεσβαρ. Στην επίθεση ο Άκπομ και πίσω του ο Μίσιτς.

Στον πάγκο για τον Δικέφαλο θα βρίσκονται οι: Παπαδόπουλος Συμεών, Μιχάι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Λάμπρου, Πέλκας, Σφιντέρσκι.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1214614958455083009

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ