Δεληζήσης: «Στόχος του Άρη ο τελικός και η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Δεληζήσης: «Στόχος του Άρη ο τελικός και η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε πως η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να δώσει χαρά στους οπαδούς της.

Στον φακό της Cosmote έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Δεληζήσης μετά τη λήξη του παιχνιδιού Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Ξάνθης. Ο αρχηγός των κίτρινων έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τη νίκη και κατέστησε σαφές πως βασικός στόχος του Άρη στον θεσμό είναι η παρουσία στον τελικό και η κατάκτηση του τροπαίου.

Για τη νίκη επί της Ξάνθης: «Σημασία έχει ότι κερδίσαμε τις περισσότερες μονομαχίες σήμερα και έτσι είμαστε μπροστά στο σκορ. Θέλω να δώσω στα παιδιά συγχαρητήρια. Κρατάμε τη νίκη, έχουμε αβαντάζ για την πρόκριση, αλλά θα παίξουμε σαν να είναι 0-0».

Για το αν ο Άρης έχει σημαντικό προβάδισμα: «Θα παίξουμε και στο δεύτερο ματς σαν να ξεκινάμε από το 0-0. Από την αρχή ήμασταν φαβορί, αλλά καμιά φορά τα φαβορί μένουν μόνο στα χαρτιά. Εμείς αποδείξαμε στην πράξη ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, αυτό θέλουμε και την επόμενη εβδομάδα».

Για τον στόχο της ομάδας: «Να πάμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Έχει πολλά χρόνια η ομάδα να πάρει τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Είναι τιμή μας που φοράμε αυτή τη φανέλα και θα τα δώσουμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ