Για το πρώτο βήμα η Λαμία κόντρα στα Τρίκαλα

Για το πρώτο βήμα η Λαμία κόντρα στα Τρίκαλα

Η πρώτη φάση των νοκ-άουτ του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώνεται απόψε (9/1, 19:30) με την Λαμία να φιλοξενείται στα Τρίκαλα από την ομώνυμη ομάδα.

Ένα παιχνίδι απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τη Λαμία να φιλοξενείτε στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα, σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Η Λαμία βρίσκεται στην 8η θέση της Superleague έχοντας συγκεντρώσει σε 17 παιχνίδια 22 βαθμούς όντας μάλιστα μόλις έναν πίσω από τη ζώνη που οδηγεί στα πλέι-οφ!

Θυμίζουμε πως την περσινή σεζόν οι «κυανόλευκοι» είχαν αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού αφού είχαν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους.

Συγκεκριμένα, είχαν καταφέρει να αποκλείσουν τον Παναθηναϊκό στους «16» μέσα στο ΟΑΚΑ, στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ στην επόμενη φάση σόκαραν τον Ολυμπιακό παίρνοντας την μεγάλη πρόκριση για τους «4» μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στα ημιτελικά έπεσε πάνω σε ακόμη μία μεγάλη ομάδα, την ΑΕΚ, με την «Ένωση» να καταφέρνει τελικά να είναι αυτή που έβαλε… φρένο στην ξέφρενη πορεία της Λαμίας.

Από την άλλη πλευρά τα Τρίκαλα αγωνίζονται φέτος την Football League έχοντας ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, αφού έπειτα από 14 αγώνες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 31 βαθμούς και στο +6 από τη δεύτερη Βέροια.

Το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη θέλει να κάνει έκπληξη και να είναι εκείνη που θα περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην ομάδα του Απόστολου Μάντζιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ