Παναθηναϊκός: Με 22 παίκτες στο «ritiro»

Παναθηναϊκός: Με 22 παίκτες στο «ritiro»

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν το... ritiro και συγκεντρώθηκαν από τη Δευτέρα σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Νούνες.

Την αποστολή του «ritiro» ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης, μετά την προπόνηση της Δευτέρας στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υπολογίζει 22 παίκτες για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι οποίοι αποσύρθηκαν όλοι μαζί σε ξενοδοχείο.

Αυτοί είναι οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Περέα, Μακέντα, Καμπετσής.

Αποκλείστηκαν ο Νούνες, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο Ανουάρ που δεν θα παίξει την Τετάρτη, ο Μολό ο οποίος είναι εκτός πλάνων, οι τραυματίες Αποστολάκης και Βαγιανίδης και οι νεαροί οι οποίοι δεν θα έπαιζαν.

Οι παίκτες την Τρίτη θα μεταβούν στο Κορωπί για προπόνηση, θα γευματίσουν στο προπονητικό κέντρο και έπειτα θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο.

https://www.instagram.com/p/B7RKK03giwe/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ