Παναθηναϊκός: Οι… λαβωμένοι της πρόκρισης

Παναθηναϊκός: Οι… λαβωμένοι της πρόκρισης

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού απέκτησε πάρα πολύ δουλειά για την Πέμπτη, με πιο σημαντικό τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουζούκη.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όμως το ιατρικό επιτελείο έχει πολλή δουλειά για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Το πιο σημαντικό ζήτημα αφορά τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος αποχώρησε με πατερίτσες από το «Σπύρος Λούης».

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη διάστρεμμα στο δεξιό πόδι και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Την Πέμπτη ο Μπουζούκης θα υποβληθεί σε μαγνητική και θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή.

Ο Χρήστος Δώνης ένιωθε ενοχλήσεις στο δικέφαλο πριν τη σέντρα, πονούσε και ζήτησε αλλαγή πριν το τέλος, αλλά η αποβολή του Κουρμπέλη ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να τον αφήσει στο γήπεδο.

Επίσης, ο Ματίας Γιόχανσον ένιωσε ένα σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό στο δεύτερο ημίχρονο και το ιατρικό τιμ του «έδεσε» το πόδι για να ολοκληρώσει το ματς. Στο ίδιο μέρος του σώματος πονάει και ο Φεντερίκο Μακέντα, όμως αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετές μέρες και δεν προέκυψε σήμερα.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι και αποχώρησε «μπανταρισμένος», αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό.

Για την αναμέτρηση της Θράκης δεν υπολογίζονται έτσι και αλλιώς, οι τραυματίες Αποστολάκης και Βαγιανίδης, οπότε ο Δώνης περιμένει την Πέμπτη για να μάθει τα ονόματα που θα γραφτούν στο απουσιολόγιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ