Ο Παναθηναϊκός θέλει VAR απ’ τα προημιτελικά Κυπέλλου και είναι διατεθειμένος να πληρώσει

Ο Παναθηναϊκός θέλει VAR απ’ τα προημιτελικά Κυπέλλου και είναι διατεθειμένος να πληρώσει

Οι αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έφεραν εκτός εαυτού τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που θα ζητήσουν να υπάρξει VAR από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα είναι διατεθειμένος να πληρώσει ώστε να εξασφαλιστεί η ισονομία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται φέτος στη θέση του… θύματος, όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις. Ο Καλύβας μπαίνει και εκείνος στη λίστα με τους βοηθούς που σήκωσαν λανθασμένα το οφσάιντ σε απόφαση που αδικεί την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Και λίγο έλειψε να στερήσει από τον Παναθηναϊκό μια πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στον Παναθηναϊκό «έβραζαν» με τη συμπεριφορά των διαιτητών στο ματς της Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΣ και το βράδυ διέρρεαν πως θεωρούν αυτονόητο ότι ο Καλύβας δε θα ξανά διαιτητεύσει. Επιπλέον, συζητούσαν και για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα στους «Ζωσιμάδες» και συμφωνούσαν ότι χωρίς VAR μπορεί να υπάρχουν κι άλλες αδικίες.

Γι’ αυτό και φέρονται αποφασισμένοι όχι μόνο να ζητήσουν, αλλά να απαιτήσουν να υπάρχει VAR στο Κύπελλο από την επόμενη φάση. Μάλιστα, δεν μπορεί να υπάρχει δικαιολογία για τα γήπεδα, καθώς όλες οι ομάδες που απέμειναν (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναιτωλικός, Λαμία, Ατρόμητος και ΑΕΚ ή Αστέρας Τρίπολης) είναι ομάδες της Σούπερ Λίγκας και ως εκ τούτου έχουν τη δυνατότητα τα γήπεδά τους για VAR.

Το μόνο που μπορεί να υπάρξει ως πρόβλημα είναι το οικονομικό, αλλά στον Παναθηναϊκό μοιάζουν διατεθειμένοι ακόμα και να το καλύψουν αν χρειαστεί, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ισονομία στους αγώνες και σε έναν θεσμό, όπως αυτόν του Κυπέλλου, στον οποίο ο Παναθηναϊκός δίνει μεγάλη βάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ