Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr: Επιστολή Παναθηναϊκού σε ΕΠΟ/ΚΕΔ για VAR και κάλυψη εξόδων στα προημιτελικά

Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr: Επιστολή Παναθηναϊκού σε ΕΠΟ/ΚΕΔ για VAR και κάλυψη εξόδων στα προημιτελικά

Επιβεβαίωση μέχρι κεραίας του αποκλειστικού δημοσιεύματος από to10.gr για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να ζητήσει VAR και να καλύψει τα έξοδα από τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Έστειλε επιστολή πριν από λίγο ο Παναθηναϊκός σε ΕΠΟ και ΚΕΔ με το συγκεκριμένο αίτημα.

Από to10.gr ενημερωθήκατε λίγο πριν τις 14:00 για την επιθυμία του Παναθηναϊκού να ζητήσει επίσημα VAR από τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα με τη διάθεση να πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα για το εντός και το εκτός έδρας παιχνίδι του ώστε να τηρηθεί η ισονομία. Ένα ρεπορτάζ που επιβεβαιώνεται στο ακέραιο, αφού ο Παναθηναϊκός πριν λίγο έστειλε επίσημα, μέσω επιστολής, το αίτημά του σε ΚΕΔ και ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ έστειλε σήμερα επιστολή ζητώντας από τα προημιτελικά του Κυπέλλου και έπειτα να εφαρμοστεί VAR στους αγώνες του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, οι πράσινοι δηλώνουν στην επιστολή τους την πρόθεση κάλυψης των εξόδων χρήσης της εφαρμογής του VAR σε εντός και εκτός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού στον θεσμό, θέλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο να εξασφαλίσουν πως δε θα υπάρξουν φαινόμενα… Καλύβα εις βάρος τους από εδώ και στο εξής.

Επί της ουσίας, ο Παναθηναϊκός ζητάει το… αυτονόητο. Από τη στιγμή που πλέον υπάρχουν μόνο ομάδες της Σούπερ Λίγκας στο Κύπελλο και υπάρχει η δυνατότητα στα γήπεδα, να υπάρξει και VAR για να φύγουν οι σκιές. Και μάλιστα είναι αποφασισμένος να πληρώσει γι’ αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ