ΠΑΟΚ : Οι εντολές Σαββίδη προς τους συνεργάτες του

ΠΑΟΚ : Οι εντολές Σαββίδη προς τους συνεργάτες του

Η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού είναι κορυφή της Ασπρόμαυρης ατζέντας με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει εντολές στους συνεργάτες του για να κυλήσουν όλα ομαλά την Τετάρτη (5/2) το βράδυ στην Τούμπα.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την Τετάρτη (5/2) μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη.

Από σήμερα το πρωί απάντεχες «τρέχουν» για να καλύψουν τις απαιτήσεις του διοικητικού ηγέτη της ομάδας και έχουν να κάνουν με την ομαλή τέλεση του αγώνα, αλλά εξασφάλιση της πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου είχε μια αναλυτική συζήτηση με τους στενούς του συνεργάτες, από τους οποίους ζήτησε να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να κυλήσουν όλα ομαλά στον αυριανό αγώνα κυπέλλου. Ο Σαββίδης δεν θέλει να συμβεί το παραμικρό έξω, αλλά και μέσα στις κερκίδες.

Το πιο σημαντικό όμως για τον ίδιο είναι η επιτυχία της ομάδας και μια καθαρή νίκη που θα του δώσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στα ημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι. Αυτό που ζήτησε ήταν στο μυαλό όλων πρέπει να είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού και τίποτα άλλο. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, αυτό επεσήμανε και περιμένει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ