Διούδης: «Κάναμε επιπόλαια λάθη…»

Διούδης: «Κάναμε επιπόλαια λάθη…»

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού η εμφάνιση στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και η ήττα με 2-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Σωκράτης Διούδης μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο διεθνής πορτιέρο τόνισε ότι στο δεύτερο μέρος οι Πράσινοι έχασαν το μυαλό τους και έκαναν επιπόλαια λάθη, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Δικέφαλος του Βορρά και έκανε το 2-0.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα που ήθελε να μας πιέσει από το ξεκίνημα. Στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά ήμασταν αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μετά από ένα πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, κάναμε πολλά λάθη, ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερο γκολ και το έργο μας έγινε πιο δύσκολο. Υπάρχει πάντα επαναληπτικός, έπρεπε να το διαχειριστούμε κάπως καλύτερα γιατί το 1-0 δεν είναι τόσο κακό. Όμως χάσαμε λίγο το μυαλό μας, κάναμε επιπόλαια λάθη και επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να κάνει το 2-0

Όσο για τον επαναληπτικό; «Υπάρχει ρεβάνς, έχουν γίνει πολλά στο ποδόσφαιρο, το 2-0 δίνει τον πρώτο λόγο στον ΠΑΟΚ αλλά θα προσπαθήσουμε. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ελπίζουμε στη ρεβάνς να έχουμε ανάλογη συμπαράσταση με την Κυριακή και θα διεκδικήσουμε όποια πιθανότητα έχουμε για να γυρίσουμε το σκορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ