Παναθηναϊκός: Θυμωμένοι, όχι αιφνιδιασμένοι οι παίκτες

Παναθηναϊκός: Θυμωμένοι, όχι αιφνιδιασμένοι οι παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εξέφραζαν την απογοήτευση τους για τις υποδείξεις του Ελβετού διαιτητή Σερέρ, που επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί στο σκορ.

Στο ίδιο έργο θεατές μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκαν στην Τούμπα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όπως στον πρώτο γύρο, όταν έπρεπε να ισοφαριστούν από τους γηπεδούχους για να λήξει το παιχνίδι, έτσι και την Τετάρτη διαπίστωσαν ότι δεν θα τους επιτρεπόταν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Δώνη ήταν θυμωμένοι με τις αποφάσεις του διαιτητή Σάντρο Σερέρ, αφού έδωσε στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να προηγηθεί στο σκορ χωρίς να το δικαιούται. Οι «πράσινοι» αναγνώριζαν ότι δεν έπαιζαν καλά, ωστόσο σε καμία περίπτωση το παιχνίδι δεν είχε πάρει τροπή υπέρ των αντιπάλων τους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Στην ανάπαυλα, ο Ινσούα έλεγε στα αποδυτήρια ότι δεν βρήκε καθόλου τον Πέλκα στη φάση του πέναλτι, ενώ μετά τη λήξη έψαχνε να δει το ριπλέι. Όταν τα κατάφερε, γελούσε με την υπόδειξη του Ελβετού ρέφερι και αναρωτιόταν που είδε την παράβαση.

Είναι γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ένιωθαν θυμό, αλλά δεν αιφνιδιάστηκαν με όσα συνάντησαν. Δεν ήταν το πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι που έτυχαν τέτοιας διαιτητικής συμπεριφοράς και απ’ ότι πιστεύουν, δεν θα είναι το τελευταίο. Ωστόσο, δεν έπαυαν να εκφράζουν την απογοήτευση τους, επειδή κινδυνεύουν να στερηθούν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν τίτλο εξαιτίας των αποφάσεων ενός Ελβετού διαιτητή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ