ΠΑΟΚ : Το ξέσπασμα του Βαρέλα

ΠΑΟΚ : Το ξέσπασμα του Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα, είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν κρατούν τα συναισθήματα του. Αυτό έκανε και χθες, ξέσπασε μετά το παρθενικό του γκολ στο θεσμό του κυπέλλου μαζί με τους συμπαίκτες του μπροστά από την Θύρα 4.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, συχνά-πυκνά φέτος δέχθηκαν τα πυρά των φιλάθλων για την απόδοση που έχουν στα περισσότερα παιχνίδια. Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι από τους παίκτες που έχουν δεχθεί τα περισσότερα επικριτικά σχόλια για την απόδοση του.

Ο έμπειρος αμυντικός φέτος είναι αρκετά πεσμένος και αυτό οφείλεται στον τραυματισμό που είχε, αλλά και στην διαφορετική θέση που αγωνίζεται φέτος. Πέρσι ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες και μαζί με τον Χοσέ Κρέσπο είχαν καταφέρει να συνθέσουν ένα δίδυμο που ήταν το καλύτερο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Βαρέλα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όπως και οι συμπαίκτες του ξέσπασαν. Έβγαλαν όλη την πίεση που είχε συσσωρευτεί στα αποδυτήρια της Τούμπας. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι με την χθεσινή του εμφάνιση ξεπέρασε τα 1.800 λεπτά παρουσίας στη διοργάνωση. Επίσης πέτυχε το πρώτο του γκολ σε 21 εμφανίσεις στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου έχει καταφέρει να σκοράρει και στις τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Ευρώπη και κύπελλο) κάτι που το έχουν καταφέρει μόνο οι Καντουρί, Σβιντέρσκι, Πέλκας, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Άκπομ, Ζαμπά και Στοχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ