Ντουρμισάι: «Όλα χάνονται και όλα μπαίνουν στο ποδόσφαιρο»

Ντουρμισάι: «Όλα χάνονται και όλα μπαίνουν στο ποδόσφαιρο»

Το κίνητρο και το πάθος του Άρη θα του φέρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον 23χρονο φορ.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι με δηλώσεις του μετά τη «λευκή» ισοπαλία του Άρη με τον Ατρόμητο στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για το Κύπελλο δεν στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, σχολιάζοντας πως η τύχη παίζει τον ρόλο της στο ποδόσφαιρο.

Ο διεθνής επιθετικός εξέφρασε την πεποίθηση πως αν η ομάδα του συνεχίσει με το ίδιο πάθος και κίνητρο θα επιστρέψει στις νίκες και θα πάρει την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ντουρμισάι:

Για τη ρεβάνς: «Θα είναι πιο δύσκολο στην έδρα του Ατρόμητου, αλλά δεν παύουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Πάμε να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση. Όλα χάνονται και όλα μπαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να στεκόμαστε στο χαμένο πέναλτι. Δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, σταθήκαμε καλά, δεν σκοράραμε αλλά κάποιες φορές είναι και θέμα τύχης. Πρέπει να έχουμε το ίδιο κίνητρο και το ίδιο πάθος και θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Το κρύο ήταν ένας παράγοντας, αλλά δεν παίζαμε μόνο εμείς με κρύο, έπαιζε και ο αντίπαλος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο με τέτοιο κρύο, μακάρι να τον κάνουμε χαρούμενο με νίκη στην Τρίπολη και την πρόκριση στον δεύτερο αγώνα με τον Ατρόμητο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ