Δείτε το παιχνίδι μέσα από τα μάτια τους

Δείτε το παιχνίδι μέσα από τα μάτια τους

Ο κόσμος του Άρη είναι διψασμένος για τη κατάκτηση του κυπέλλου και αυτό πρέπει να περάσει και στους παίκτες και τον προπονητή ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι οπαδοί του Άρη θα βρεθούν σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και θα στείλουν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, εμψυχώνοντας τους ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για τη προημιτελική φάση του κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Αυτό το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και πρέπει να περάσει σε όλους στην ομάδα. Η υλοποίηση του μεγάλου στόχου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι δεν είναι απλά μια σημαντική αναμέτρηση. Είναι ο πιο κρίσιμος αγώνας της χρονιάς για τον Άρη, γιατί θα τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι της κατάκτησης του τίτλου. Ενα ακόμα βήμα.

Έτσι το βλέπει ο κόσμος της ομάδας και οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα πρέπει να κάνουν πράξη το γνωστό σύνθημα και να δουν το αυριανό παιχνίδι μέσα από τα μάτια των οπαδών τους. Ο οργανισμός Άρης , άλλωστε, χρειάζεται τη κατάκτηση ενός τίτλου.

Σε οτι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ξεκάθαρο οτι ο Άρης θα παραταχθεί για τη νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η οποία, όμως, θα πρέπει να παίξει και αυτή πιο ανοικτά από οτι στο Κλεάνθης Βικελίδης αν θέλει να διεκδικήσει τη πρόκριση.

Το πιθανότερο είναι οτι ο Μίχαελ Ένινγκ δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε, βέβαια, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Είναι θετικό οτι ο Γερμανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ,ενώ και ο Μανσίνι του δίνει ακόμα μία λύση σε οτι αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ακόμα είναι πολύ σημαντική και η επιθυμία του Ιντέγε να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα,.ανεξαρτητα από το αν τελικά αγωνιστεί. Δείχνει την όρεξη που έχει ο παίκτης να βοηθήσει.

Υ. Γ Ας ελπίσουμε οτί κανείς δεν θα σταθεί στη διαιτησία μετά το τέλος της αυριανής αναμέτρησης. Γιατί πλέον έχει γίνει εξαίρεση και όχι κάνοντας το να μην έχει παράπονα ο Άρης από την αντιμετώπιση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ