Για ένα βράδυ, υπάρχει μόνο η στήριξη στην ομάδα

Για ένα βράδυ, υπάρχει μόνο η στήριξη στην ομάδα

Δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία του, αλλά είναι το πιο κρίσιμο ματς για αυτή την έκδοση του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ψάχνει την υπέρβαση με τον ΠΑΟΚ και έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου της!

Ο δεύτερος προημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Δεν θα μπορούσε να είναι, όταν γράφουμε για έναν Σύλλογο που έχει πάρει μέρος σε τελικό Διηπειρωτικού Κυπέλλου, σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών, σε ημιτελικά και προημιτελικά Champions League. Όταν πρόκειται για μία διοργάνωση που ο Παναθηναϊκός την έχει κατακτήσει πολλές φορές, η συμμετοχή στα προημιτελικά φαντάζει σαν κάτι συνηθισμένο.

Όμως, η ρεβάνς του Κυπέλλου είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν και το πιο κρίσιμο ματς για αυτή την έκδοση του Παναθηναϊκού, που συγκροτήθηκε το καλοκαίρι του 2018. Ίσως το συγκεκριμένο ρόστερ να είναι το λιγότερο ποιοτικό στην ιστορία του Τριφυλλιού, το οποίο διέθετε σπουδαίους ποδοσφαιριστές ακόμα και στις αγωνιστικές περιόδους με τις χειρότερες επιδόσεις.

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη παίζει ένα παιχνίδι στο οποίο για να προκριθεί, θα χρειαστεί υπέρβαση των δυνατοτήτων του. Δεν αρκεί απλά να νικήσει – όπως θα ήταν το σωστό, αλλά ας όψεται ο Ελβετός διαιτητής Σάντρο Σερέρ που επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη – απαιτείται και να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0. Αυτή η παράμετρος μεγιστοποιεί το βαθμό δυσκολίας, σε σχέση με την απλή επίτευξη της νίκης.

Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του επιβάλλεται να μην είναι μόνοι το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. Έχουν ανάγκη από τη στήριξη των οπαδών τους, για να αντλήσουν ενέργεια και πάθος, να υπερβούν τα συνηθισμένα στάνταρ τους και να κυνηγήσουν αυτό που μοιάζει ακατόρθωτο.

Για ένα βράδυ, ας παραμερίσουν όλοι τις διαφορές τους, τις πίκρες τους, ας αντιμετωπίσουν την αδράνεια τους και ας έρθουν στο ΟΑΚΑ. Κανείς δεν προτρέπει στον απλό φίλο του Τριφυλλιού να ξεχάσει ή να δώσει συγχωροχάρτι. Πάντα πρέπει να θυμάται και να λειτουργεί με νου και γνώση. Όμως, σε λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τους πάντες και επιβάλλεται να τους έχει δίπλα του. Δεν είναι τόσο δύσκολο, ένα βράδυ είναι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ