Άρης : Γυαλίζει το μάτι τους για τίτλο

Άρης : Γυαλίζει το μάτι τους για τίτλο

Μια γροθιά ομάδα και οπαδοί του Άρη για τη κατάκτηση του κυπέλλου που είναι ο μεγάλος στόχος για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Άρης προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, μετά την εκτός έδρας επικράτηση του με 1-0 επί του Ατρόμητου. Μια νίκη που ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, καθώς η ομάδα του Ένινγκ ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο και δεν κινδύνεψε, με εξαίρεση μια φάση με τον Βέλλιο στα πρώτα λεπτά.

Ο Άρης βρίσκεται στα ημιτελικά γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Και γιατί γυαλίζει το μάτι του οργανισμού για την κατάκτηση ενός τίτλου.

Πενήντα χρόνια είναι πάρα πολλά για μια ομάδα του μεγέθους του Άρη. Βλέποντας όμως κανείς το πως διαχειρίζονται τη κατάσταση όσοι εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα μόνο αισιόδοξος μπορεί να είναι οτι ήρθε η ώρα.

Οι οπαδοί του Άρη έχουν τραβήξει τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια. Πίκρες, στεναχώριες, απογοητεύσεις. Ήταν όμως εκεί. Ήταν αυτοί που κράτησαν όρθιο τον Άρη στα δύσκολα χρόνια, που χρειάστηκε να παίξει σε κατηγορίες που δεν αρμόζουν στο μέγεθος και στην ιστορία του.

Δεν τον αφήσαν ούτε στιγμή μόνο του. Αντίθετα τον τράβηξαν απο το χέρι και συνέβαλαν τα μέγιστα στο να επανέλθει στη φυσική του θέση. Τώρα είναι ο κόσμος που πρώτος έδωσε το σύνθημα.

Φωνάζοντας το απο τις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και με τη παρουσία του στο αεροδρόμιο κατά την αποχώρηση της αποστολής για την Αθήνα και τον προημιτελικό με τον Ατρόμητο.

Ήταν ο προπονητής και οι παίκτες αυτοί που έλαβαν το μήνυμα και με την απόδοση τους στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν οτι είναι αποφασισμένοι να το υλοποιήσουν.

Με τον Ματίγια να παίζει με στομαχικες διαταραχές. Τον Ρόουζ να αγωνίζεται με 39 πυρετό και τον Ιντέγε να προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Ένινγκ οτι είναι έτοιμος και τελικά να τα καταφέρνει. Κανείς δεν ήθελε να είναι απών…

Ήταν πολύ όμορφες οι στιγμές με τους παίκτες να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο τους στο Περιστέρι. Μια γροθιά.

Όπως μια γροθιά οφείλει να είναι ολόκληρος ο οργανισμός του Άρη ενόψει της συνέχειας. Δυο ακόμα βήματα έμειναν. Σημασία δεν έχει ο αντίπαλος, σημασία έχει να συνεχίζει να γυαλίζει το μάτι όλων.

Ενωμένοι παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος. Ενωμένοι για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου. Το κύπελλο να έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ