Το παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη

Το παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη

Ήταν ξεκάθαρο ότι οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» είχαν το μυαλό τους στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σε καμιά περίπτωση ο Άρης δεν ολοκλήρωσε όπως θα ήθελε τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αν και χρειαζόταν ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη πέμπτη θέση, τελικά έχασε χωρίς να είναι χειρότερος από τον αντίπαλο.

Πολύ σωστά παρατήρησε ο Ένινγκ μετά το τέλος της αναμέτρησης οτι οι ποδοσφαιριστές του είχαν το μυαλό τους στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Όσο και αν έχει καθιερωθεί να λέγεται ότι μια ομάδα κοιτάει μόνο το επόμενο παιχνίδι, είναι ανθρώπινο.

Αυτό της Τετάρτης με την ΑΕΚ είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη. Μέχρι το επόμενο, όπως είχε πει και ο μεγάλος Νίκος Γκάλης.

To κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Ένινγκ για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο οργανισμός Άρης έχει ανάγκη τη κατάκτηση ενός τίτλου μετά από τόσα χρόνια.

Το θετικό είναι ότι οι παίκτες της ομάδας δείχνουν ότι έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλη είναι η σημασία του αγώνα της Τετάρτης. Αυτό που απομένει είναι αυτό να αποτυπωθεί και με την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Ο Άρης πάει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Χωρίς ο Ένινγκ να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχοντας τη δυνατότητα να καταστρώσει ανεπηρέαστος τα αγωνιστικά του πλάνα.

Το έργο του Άρη δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα που εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένη μετά την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία της. Τα δύσκολα όμως είναι για τους δυνατούς.

Η δίψα, εξάλλου , του κόσμου για έναν τίτλο είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για τους παίκτες του Άρη. Που έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να γράψουν τα ονόματα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Υ. Γ Η απόφαση για την παραμονή του Μίχαελ Ένινγκ στη τεχνική ηγεσία του Άρη ήταν από κοινού του Θόδωρου Καρυπίδη και του Άγγελου Χαριστέα. Η αλήθεια είναι οτι θα πρέπει να δοθεί χρόνος σε έναν προπονητή να δουλέψει σε βάθος χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ