ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε και παίζει με Ολυμπιακό ο Πέλκας

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε και παίζει με Ολυμπιακό ο Πέλκας

Την αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Πέλκα να συμμετέχει κανονικά και να θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί βασικός στο αυριανό παιχνίδι.

Η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ είναι στραμμένη στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Όπως λένε στην Τούμπα, η ομάδα πήρε τα μαθήματά της από τα δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και κοιτάει μπροστά σε μια νέα πρόκληση.

Στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές την Τρίτη (3/3) δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης που αναμένεται να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Πέλκας γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Ο Φερνάντο Βαρέλα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε ότι υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο κι αναμένεται ν’ απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για περίπου τρεις εβδομάδες.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ