Ολυμπιακός: Όταν ο Τζολάκης έπιανε πέναλτι με το Αμβούργο (vid)

Ολυμπιακός: Όταν ο Τζολάκης έπιανε πέναλτι με το Αμβούργο (vid)

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι πιθανόν να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Σα στην Τούμπα, αλλά έχει προλάβει να συστηθεί στους οπαδούς του Ολυμπιακού το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Ζοσέ Σα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν έχει αναρρώσει από το εγκληματικό χτύπημα που δέχτηκε από τον Άντονι Μουνιέ στο κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό και δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο με την υγεία του.

Η ενδεχόμενη απουσία του Πορτογάλου θα στρέψει τα φώτα στον αντικαταστάτη του: τον 17χρονο Κωνσταντίνο Τζολάκη. Ο νεαρός γκολκίπερ θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού και θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό του Ζοσέ Σα.

Ο Τζολάκης συστήθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού το προηγούμενο καλοκαίρι στη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε αρχίσει στην ενδεκάδα στο φιλικό με το Αμβούργο στις 10 Ιουλίου και ο Τζολάκης είχε αποκρούσει εκτέλεση πέναλτι του Γουντ στο 26’.

https://www.dailymotion.com/video/x7cyjj4

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του ματς Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, ο Τζολάκης βραβεύτηκε μαζί με τον έτερο 17χρονο γκολκίπερ, Ηλία Καραργύρη από τον παλαίμαχο γκολκίπερ, Γιάννη Φρονιμίδη, επειδή εκτός από τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις τους, διακρίνονται και στα σχολικά μαθήματα τους. Διότι έχει σημασία εκτός από το ταλέντο τους, να καλλιεργήσουν και την προσωπικότητα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ