Άρης : Το Κλεάνθης Βικελίδης θα του δώσει την πρόκριση

Άρης : Το Κλεάνθης Βικελίδης θα του δώσει την πρόκριση

Ο μάγκας Άρης δεν «μάσησε» στο ΟΑΚΑ και έμεινε ζωντανός στη προσπάθεια του να κατακτήσει το κύπελλο.

Σε ένα παιχνίδι το δεύτερο ημίχρονο του οποίου άργησε να ξεκινήσει 15 με 20 λεπτά, καθώς οι διαιτητές δεν έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο, σε μια αναμέτρηση που ο γυμναστής του Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης, δέχτηκε επίθεση, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Άρη, από οπαδό της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια, το ποδόσφαιρο μπήκε σε δεύτερο πλάνο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ είπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ότι το ποδόσφαιρο χρεοκόπησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Μέσα σε όλα αυτά υπήρχε και ένα παιχνίδι, ένας ημιτελικός κυπέλλου, το πρώτο ημίχρονο μιας μάχης με έπαθλο μια θέση στον τελικό.

Ο Άρης άντεξε σε όσα έγιναν εκτός του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, άντεξε και κόντρα στα δικά του λάθη. Άντεξε στη κακή έως μέτρια εμφάνιση που έκαναν οι περισσότεροι παίκτες του αλλά και παίζοντας με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο.

Δεν ξέρω ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα αν διαιτητής ήταν Έλληνας. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Πορτογάλος έδωσε ένα ρεσιτάλ διαιτησίας στο πρώτο ημίχρονο. Το πέναλτι που έδωσε στον Άρη ήταν πεντακάθαρο, καθώς ο Σβάρνας ανέτρεψε τον Λάρσον. Στο δεύτερο φάνηκε να επηρεάζεται από όσα προηγήθηκαν στο ημίχρονο.

Καμιά ήττα δεν μπορεί να θεωρείται καλό αποτέλεσμα για μια ομάδα του μεγέθους του Άρη, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Με τον τρόπο, όμως, που κύλησε το παιχνίδι και με όσα έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, το 2-1 είναι ένα σκορ που κρατάει τον Άρη ζωντανό στο κυνήγι του μεγάλου του στόχου.

Στον δεύτερο τελικό θα αναλάβει δράση το κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι οπαδοί του Άρη θα γεμίσουν το γήπεδο και θα σπρώξουν την αγαπημένη τους ομάδα στη πρόκριση.

Υ.Γ. Σε κάποια πράγματα ευτυχώς δεν μπορεί να γίνει το άσπρο μαύρο, όσο και αν το προσπαθούν ορισμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ