«Χαστούκι στον Καρυπίδη, έπιασε από τα…καρύδια τον επόπτη»

«Χαστούκι στον Καρυπίδη, έπιασε από τα…καρύδια τον επόπτη»

Απόλυτη δικαίωση για το «10»: Η έκθεση του παρατηρητή κ. Τσολακίδη για το τι πραγματικά συνέβη στο ημίχρονο του παιχνιδιού ΑΕΚ – Αρης τα λέει σχεδόν όλα.

Τα… καουμποϊλίκια του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού με τον Αρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και τη σφαλιάρα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ στον Θόδωρη Καρυπίδη κατέγραψε στην έκθεσή του ο παρατηρητής του αγώνα, κ. Τσολακίδης.

Παράλληλα, στην έκθεσή του έχει καταγράψει επίσης το «ντου» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών, χωρίς όμως να τον κατονομάσει. Ωστόσο, με τα γραφόμενά του ουσιαστικά φωτογραφίζει τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ. Οπως αναφέρει «πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή, του είπε «I’m the boss», του έπιασε τα γεννητικά όργανα και τα πίεσε». Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ, με τις σκηνές να θυμίζουν φαρ ουέστ.

Η έκθεση του παρατηρητή επιβεβαιώνει απόλυτα το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του «10» για τη «ζούγκλα» που έστησε ο… Τίγρης στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του παιχνιδιού με τον Αρη. Σκηνές, που ντροπιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και εκθέτουν ανεπανόρθωτα στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης την… εξυγίανση.

Αναλυτικά το dikografies.blogspot.com, αναφέρει τα εξής: 

1) Όπως του είπαν οι διαιτητές, στην ανάπαυλα μη διαπιστευμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές. Ένας εξ αυτών πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή, του είπε «I’m the boss», του έπιασε τα γεννητικά όργανα και τα πίεσε.

2) Όπως του είπε ο αστυνομικός διευθυντής κ.Αλεξανδρόπουλος, κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

3) Ο γυμναστής του Άρη Λάζαρος Βαρδάκης έπεσε στο έδαφος γιατί τον απώθησε φίλαθλος της ΑΕΚ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ