Οι συμβουλές του Καρέρα στον Αραούχο και η σιγουριά για την πρόκριση

Οι συμβουλές του Καρέρα στον Αραούχο και η σιγουριά για την πρόκριση

Ο Μάσιμο Καρέρα «ντόπαρε» τον Σέρχιο Αραούχο στην ανάπαυλα του ματς με τον Άρη, δίνοντας μερικές πολύτιμες συμβουλές, ενώ τη συνέχεια τόνισε στους παίκτες του πως είναι σίγουρος για την πρόκριση στον τελικό.

Ο Μάσιμο Καρέρα φρόντισε να αναπτερώσει το ηθικό του Σέρχιο Αραούχο στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη, μετά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες του Αργεντινού άσου.

Συγκεκριμένα, ο «Τσίνο» ήταν σε κακή κατάσταση ψυχολογικά για τις ευκαιρίες που απώλεσε, όμως ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στο πλευρό του και τον «ντόπαρε» προσπαθώντας να τον«φτιάξει» ενόψει της συνέχειας.

Ο Καρέρα βλέποντας την εικόνα του «Τσίνο» έσπευσε να τον ανεβάσει και σύμφωνα με την «Ώρα» του είπε: «Δεν θέλω να σε βλέπω ποτέ έτσι. Θέλω να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και να χαμογελάς».

Ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε στους ποδοσφαιριστές του τη βεβαιότητα πως αν αποδώσουν έτσι και στη ρεβάνς η πρόκριση θα είναι δική τους, παρά το γεγονός ότι το προβάδισμα από τη νίκη στο ΟΑΚΑ με 2-1 είναι ισχνό..

«Μπράβο για τη νίκη και την προσπάθεια. Δουλέψαμε καλά στο γήπεδο και μου άρεσε ότι είχαμε διάρκεια. Πιθανότατα αξίζαμε να πάρουμε περισσότερα από το παιχνίδι. Θα τα πάρουμε όμως στη συνέχεια αν κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε. Θα αποκτήσουμε αυτό που δικαιούμαστε εφόσον συνεχίσουμε τη σωστή δουλειά», ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ