Ένινγκ: «Κύπελλο είναι η πρώτη λέξη που έμαθα στα ελληνικά» (vid)

Ένινγκ: «Κύπελλο είναι η πρώτη λέξη που έμαθα στα ελληνικά» (vid)

Οι δηλώσεις του Μίχαελ Ένινγκ στον φακό της ARIS FC TV μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον Άρη.

Τις πρώτες σκέψεις του μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον Άρη για τον επόμενο χρόνο (συμβόλαιο για 1+1 χρόνια) μοιράστηκε ο Μίχαελ Ένινγκ μιλώντας στην κάμερα της ARIS FC TV.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους των πλέι οφ αλλά και στο Κύπελλο, και αναφορικά με το δεύτερο αποκάλυψε αστειευόμενος πως όλοι στον Άρη από τη μέρα που ήρθε φρόντισαν να του μάθουν τη συγκεκριμένη λέξη στα ελληνικά.

Για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Βέβαια χωρίς να κάνω εγώ προετοιμασία στην ομάδα. Μπήκαμε αμέσως στο 100%, είχαμε καλά αποτελέσματα άμεσα, κάναμε μια καλή χρονιά. Τώρα έχουμε την προοπτική του μέλλοντος μπροστά μας. Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να είμαστε αισιόδοξοι».

Για την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη και το Κύπελλο: «Έχουμε πετύχει τον πρώτο μας στόχο, που είναι ένα εισιτήριο για την Ευρώπη τη νέα σεζόν. Βεβαίως τώρα υπάρχει το Κύπελλο. Είναι η πρώτη λέξη που έμαθα στα ελληνικά! Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, όλοι μου λένε για το Κύπελλο. Το παραδέχομαι, είναι ο μεγάλος μας στόχος και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Μακάρι για την οικογένεια του Άρη φέτος να πάμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για την έναρξη των πλέι οφ: «Τώρα στα πλέι οφ θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που αφήσαμε το πρωτάθλημα. Σε όλο τον κόσμο, όπως και στην πατρίδα μου την Γερμανία, υπάρχει η αμφιβολία για το πως θα εμφανιστούν οι ομάδες και το πόσο θα τους έχει επηρεάσει η πανδημία. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε οι έξι καλύτερες ομάδες. Είναι μια πρόκληση και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε».

Για τις πρώτες του σκέψεις για την ερχόμενη σεζόν: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Άρη. Υπάρχει εμπιστοσύνη από εμένα προς τον Άρη, αλλά και από τον Άρη προς το πρόσωπό μου. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για τους στόχους της επόμενης σεζόν, δεν είναι ρεαλιστικό. Δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεάσει εμάς και το ποδόσφαιρο παγκοσμίως αυτή η πανδημία. Έπειτα, εμείς έχουμε το πρόβλημα με το ban της FIFA. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα πρέπει να κάνουμε μια εντελώς νέα ομάδα, αν θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ομάδα ή αν θα είναι μια ανάμεικτη κατάσταση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ