Χοντρές βρισιές σε… διάλογο Παπαδόπουλου και οπαδού στη Λεωφόρο (vid)

Χοντρές βρισιές σε… διάλογο Παπαδόπουλου και οπαδού στη Λεωφόρο (vid)

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Νίκος Παπαδόπουλος άνοιξε διάλογο μετά το τέλος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία, με τα μπινελίκια να περνούν μέσα από το μικρόφωνο της συνδρομητικής τηλεόρασης!

Η Λαμία μόλις είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και σίγουρα τα νεύρα των οπαδών του Τριφυλλιού ήταν τεταμένα. Ένας από αυτούς όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, όταν ο τερματοφύλακας της Λαμίας Νίκος Παπαδόπουλος πλησίασε για να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, του τα έσουρε για τα καλά με τον τελευταίο να απαντά στο ίδιο ύφος με βρισιές φέρνοντας την αντίδραση και ανθρώπων του Παναθηναϊκού που επενέβησαν για να μην πάρει μεγαλύτερη διάσταση το θέμα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του επεισοδίου ο Παπαδόπουλος δείχνει τον οπαδό του Παναθηναϊκού που τον έβριζε και του λέει: «Σου γ… ότι έχει και δεν έχεις, αν έρθεις κάτω θα σε στείλω στο νοσοκομείο» με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να παρεμβαίνουν. Μάλιστα ακούγεται και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, να απευθύνεται στον Παπαδόπουλο και να του λέει: «θα ανοίξεις διάλογο;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ