Ντιγκινί: «Φάουλ στον Κόρχουτ στη φάση του γκολ της ΑΕΚ»

Ντιγκινί: «Φάουλ στον Κόρχουτ στη φάση του γκολ της ΑΕΚ»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Άρη από τον τελικό του Κυπέλλου ο Γάλλος.

Τη δική του οπτική για την απώλεια του στόχου του Κυπέλλου για τον Άρη, μετά το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που έληξε 2-2 και χάρισε στην ΑΕΚ μια θέση στον τελικό, έδωσε ο Νικολά Ντιγκινί. Ο Γάλλος, που σκόραρε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, επέστησε την προσοχή στη φάση του τέρματος της Ένωσης, λέγοντας πως προηγήθηκε φάουλ στον συμπαίκτη του Μίχαϊ Κόρχουτ.

Για το γκολ του: «Μετά το 2-0 σκέφτηκα ότι κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον τελικό. Έμεναν δυο με τρία λεπτά ακόμα, ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση, αλλά είχαμε αυτοπεποίθηση για να κρατήσουμε. Δυστυχώς, δεχτήκαμε το γκολ και πήγε το ματς στην παράταση. Το περιμέναμε ότι θα μας πιέσουν, αλλά πίστευα ότι θα αντιστεκόμασταν. Στη φάση του γκολ υπάρχει στην αρχή ένα φάουλ στον Κόρχουτ. Αδικηθήκαμε αλλά δεν είδε το VAR ο διαιτητής».

Για τον αποκλεισμό: «Είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη βραδιά για την ομάδα, είμαστε απογοητευμένοι. Έχουμε συνηθίσει να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου, τους ευχαριστούμε. Αυτό που κρατάμε σαν θετικό είναι ότι είμαστε στην Ευρώπη για δεύτερη σερί σεζόν. Ελπίζω με τον κόσμο μας να έχουμε την ευκαιρία να του δώσουμε χαρά σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ