«Σαββιδάκο, ο ΠΑΟΚ δεν είναι παιχνίδι που σου αγόρασε ο μπαμπάς σου» (pics)

«Σαββιδάκο, ο ΠΑΟΚ δεν είναι παιχνίδι που σου αγόρασε ο μπαμπάς σου» (pics)

Αγριο κράξιμο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε Γκιόργκι και Ιβάν, μετά την ήττα – αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Ένα ακόμα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μια ακόμα ήττα για τον ΠΑΟΚ.

Μια ήττα που έσβησε τα «ασπρόμαυρα» όνειρα για κατάκτηση του Κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό να ανατρέπει το 3-2 του πρώτου αγώνα και να παίρνει αυτός την πρόκριση στον τελικό.

Η απογοητευτική εμφάνιση του Δικεφάλου προκάλεσε την οργή των «ασπρόμαυρων» οπαδών, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να μπαίνουν στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ και να «κράζουν» για μια ακόμα φορά τη διοίκηση της ομάδας και τον Γκιόργκι Σαββίδη.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν, δέχθηκε για μια ακόμα φορά τα πυρά των οπαδών του Δικεφάλου. «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι παιχνίδι που σου αγόρασε ο μπαμπάς σου», ανέφερε ένας από τους οπαδούς του συλλόγου, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Γκιόργκι κάνει τον… προπονητή, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, κάνοντας ο ίδιος τις μεταγραφές.

Οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί έκραξαν άγρια τον γιο του Ιβάν, αλλά και γενικά τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να διαλύσει την ομάδα που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα. Εδιωξε με τη στάση της τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν δυνάμωσε το ρόστερ και τα αποτελέσματα είναι ορατά, με τον Ολυμπιακό να είναι φανερά κλάσεις ανώτερος.

«Μπράβο Giorgis, γράψε βιβλίο πως μπορείς να γ…σεις μια ομάδα μέσα σε λίγους μήνες. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι παιχνίδι που σου αγόρασε με πολλά λεφτά ο μπαμπάς σου και εσύ το χαλάς για να πάρεις άλλο», «Τζάμπα βρίζουμε προπονητή και παίκτες. Αυτοί που τους φέρνουν φταίνε. Θέλει πρώτα ξήλωμα μέσα στην ΠΑΕ και πρώτα από τον Γιωργάκη», «Μην ασχολείσαι με την ομάδα και άσε να κάνουν τη δουλειά αυτοί που είναι αρμόδιοι», «Μας ξεφτιλίσατε», «Εκεί στην ΠΑΕ ποιον νομίζετε ότι δουλεύετε; «Η ομάδα φέτος πήγε δέκα χρόνια πίσω», «Στόρυ από τον Γιώργη, παίκτες χωρίς πάθος, προπονητής τζιμάνι», «Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ, ξεφτιλίσατε την ομάδα», «Πηγάδι χωρίς πάτο», ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Τα… πιστόλια του Σαββίδη βέβαια ρίχνουν όλο το βάρος στον Αμπέλ Φερέιρα, τον οποίο έχουν στήσει στο… απόσπασμα, μετά την ήττα – αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Λογικό και αναμενόμενο, προκειμένου να μην πάει η κριτική στον Ιβάν και τον Γκιόργκι…

             

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ