Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τι να την κάνει την Επιτροπή Εφέσεων το ποδόσφαιρο; Εχει τον Μπαλτάκο, που είναι μύστης της νομικής επιστήμης.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κορωνοϊός : Ζημιά 80 εκατ. ευρώ σε ισπανικές ομάδες

Αρκετές ομάδες στη La Liga έχουν υποστεί τεράστιες οικονομικές ζημιές από την πανδημία, χάνοντας συνολικά πάνω από 80 εκατ. ευρώ.

Κορωνοϊός : Ζημιά 80 εκατ. ευρώ σε ισπανικές ομάδες | to10.gr

Η «Marca» σε μία έρευνα της αναφέρει ότι οι ζημιές για τις ομάδες θα είναι άνω των 80 εκ. ευρώ και αυτό θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο πλήγμα, αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλα μεγάλα προβλήματα από την κρίση του κορωνοϊού όπως είναι οι απώλειες των τηλεοπτικών αλλά και τα χαμένα έσοδα από τα εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Primera υπάρχουν οχτώ ομάδες οι οποίοι έχουν μία στοιχηματική εταιρεία ως κεντρικό χορηγό τους (Λεγκανές, Βαλένθια, Σεβίλλη, Οσασούνα, Λεβάντε, Αλαβές, Γρανάδα, Μαγιόρκα) ενώ υπάρχουν και δύο στην 2η κατηγορία (Σπόρτινγκ Χιχόν, Χιρόνα) οι οποίες θα δουν τα έσοδα τους να μειώνονται. Η Σεβίλλη και η Βαλένθια λαμβάνουν περίπου 4 εκ. ευρώ ετησίων και λόγω των περιορισμών που θα επιβάλλει η Κυβέρνηση, η νέα συμφωνία αναμένεται αν είναι μειωμένη κατά 40%.

Βέβαια επηρεάζονται και οι υπόλοιπες ομάδες που δεν έχουν μεν χορηγική συμφωνία, αλλά διαφημίζουν τις εταιρείες στις μεταδόσεις των αγώνων τους λαμβάνοντας χρήματα, τα οποία και αυτά θα μειωθούν.