Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ 1-2

Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ 1-2

Μεγάλη νίκη για τη Σοσιεδάδ με 2-1 μέσα στο «Μαδριγάλ» επί της Βιγιαρεάλ με τους Βάσκους να πιάνουν την Χετάφε, που κόλλησε στο 0-0 με την Αλαβές, στην έκτη θέση.

Σπουδαίο διπλό Ευρώπης για τη Σοσιεδάδ που νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τη Βιγιαρεάλ η οποία έχασε κάθε ελπίδα για τετράδα. Έπιασαν τη Χετάφε στην έκτη θέση οι Βάσκοι με 54 βαθμούς, στους 57 το «κίτρινο υποβρύχιο».

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος την είχε η Σοσιεδάδ, στο 12’ όταν ο Ασένχο πραγματοποίησε τεράστια διπλή επέμβαση σε κεφαλιά του Γοροσαμπέλ και πλασέ του Ισάκ. Τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρχικά στο 61ο λεπτό, ο Όντεγκααρντ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζοσέ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Σοδιεδάδ που στο 75′ χτύπησε και πάλι με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Γιορέντε. Το μόνο που κατέφερε η Βιγιαρεάλ ήταν να μειώσει στο 83′ με όμορφο σουτ του Καθόρλα.

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Αλμπέρτο Μορένο, Καθόρλα, Τόρες, Μόι Γκόμεθ (62’ Σοριάνο), Ανγκισά, Πένια, Τριγέρος (76’ Μπαένα), Οντιβέρος (89’ Γασπάρ), Νίνιο (46’ Τσουκβουέζε)

Σοσιεδάδ: Μογιά, Μονρεάλ (85’ Μουνιόθ), Γοροσαμπέλ, Γιορέντε, Λε Νορμάν, Μερίνο, Θουμπιμένδι, Όντεγκααρντ (64’ Θουμπελδία), Ογιαρθάμπαλ, Ισάκ (46’ Ζοσέ), Μπαρενετσέα (52’ Πορτού)

Στο άλλο απογευματινό παιχνίδι της 36ης αγωνιστικής, Αλαβές και Χετάφε έμειναν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 36 βαθμούς και να εξασφαλίζουν κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή τους. Στα πιο αξιοσημείωτα, το γκολ που πέτυχε στο 87′ η Χετάφε με τον Μάτα αλλά ακυρώθηκε μέσω VAR.

Αλαβές: Ρομπέρτο, Λαγουάρδια, Έλι, Μαρίν, Αγιρεγαμπίρια (89’ Αλμπέρτο Ροντρίγκες), Έντγκαρ Μέντεθ, Μανού Γκαρσία, Πίνα (81’ Καμαράσα), Μπερκ (74’ Ντε Λα Φουέντε), Χοσελού, Λούκας Πέρεθ (89’ Σάινθ)

Χετάφε: Σορία, Ντζενέ, Κουκουρέγια (90+3’ Αμάτ), Καμπάκο (90+4′ Πουλολό), Ριμόρ, Ολιβέρα, Ζέισον (83’ Ντούρο), Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Μολίνα, Μάτα (90’+4′ Φαζρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ