Τέμπας : «Σίτι και Παρί πληρώνουν με πετροδόλαρα»

Τέμπας : «Σίτι και Παρί πληρώνουν με πετροδόλαρα»

Για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση του CAS να δικαιώσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Καθόλου ευχαριστημένος με την απόφαση του CAS να δικαιώσει την Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας. Ο επικεφαλής του ισπανικού πρωταθλήματος είχε μιλήσει μετά την απόφαση στο BBC, χαρακτηρίζοντας «ακατάλληλο» το CAS, ενώ τώρα ανέφερε στο ESPN πως τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν πληρώνουν τις μεταγραφές τους με «περτοδόλαρα».

«Ολοι γνωρίζουμε τι κάνει η Σίτι. Δεν εκπλαγήκαμε όταν τιμωρήθηκε στην αρχή από την UEFA. Ολοι χάρηκαν με την τιμωρία, καθώς υπήρξε μια αίσθηση δικαιοσύνης εναντίον αυτών των ομάδων που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Μαζί με την Σίτι, συγκαταλέγεται και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οταν όμως το CAS, ανέτρεψε την κατάσταση και δικαίωσε την Σίτι, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και μάλιστα από προπονητές της Αγγλίας, όπως ο Κλοπ και ο Μουρίνιο. Οπως είπε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, ήταν μία κακή ημέρα για το ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Τέμπας, θέλοντας έτσι να ρίξει το «καρφί» του για τις πολλές δαπανηρές μεταγραφές των «πολιτών» αλλά και των Παριζιάνων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός τα βάζει με τις δύο ομάδες, αφού στο παρελθόν είχε αναφέρει πως ομάδες σαν τη Σίτι και την Παρί κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ