Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τι να την κάνει την Επιτροπή Εφέσεων το ποδόσφαιρο; Εχει τον Μπαλτάκο, που είναι μύστης της νομικής επιστήμης.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Άδεια γήπεδα στη La Liga μέχρι τα τέλη του 2020»

Ο Υπουργός Υγείας της Ισπανίας δεν έκρυψε την απαισιοδοξία του σχετικά με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της La Liga.

«Άδεια γήπεδα στη La Liga μέχρι τα τέλη του 2020» | to10.gr

Η La Liga βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της φετινής σεζόν με τα γήπεδα να παραμένουν άδεια λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Υπουργός Υγείας της Ισπανίας, Σαντιάγο Ίγια, δεν εμφανίστηκε καθόλου αισιόδοξος ως προς την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες καθώς τόνισε ότι αυτό είναι πιθανό να γίνει στα τέλη του 2020.

Συγκεκριμένα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser»: «Δεν πιστεύω πως θα συμβεί κάτι τέτοιο (η άμεση επιστροφή των φιλάθλων), δεδομένης της πραγματικότητας στην οποία βρισκόμαστε.

Έχουμε δει κάποιες εστίες μολύνσεων και, παρότι καταφέραμε να τις ελέγξουμε, δεν πιστεύω πως θα επιστρέψει νωρίς ο κόσμος. Πρέπει να προχωρήσουμε προσεκτικά με τον κορωνοϊό και η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού οπαδών προς το παρόν δεν συνίσταται καθόλου».

Σημειώνεται ότι το αρχικό πλάνο της La Liga εξέταζε τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων από τον Σεπτέμβριο για να αυξηθεί στο 50% τον Νοέμβριο και να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο. Για την ώρα όμως δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί αυτό το πλάνο.