Μπαρτσελόνα: Παραμένει μέχρι νεοτέρας ο Σετιέν

Μπαρτσελόνα: Παραμένει μέχρι νεοτέρας ο Σετιέν

Μετά από συνάντησή του με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, αποφασίστηκε να παραμείνει στους Μπλαουγκράνα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς και τα ματς του Champions League.

Τι και αν έχασε τον τίτλο στο ισπανικό πρωτάθλημα από την…. μισητή Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάζοντας κάκιστο θέαμα, αντικαθιστώντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε;

Ο Κίκε Σετιέν, παρότι είχε συγκεντρώσει όλα τα βέλη επάνω του μετά και την απώλεια του τίτλου και το στραβοπάτημα με την Οσασούνα, από ότι φαίνεται θα παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα! Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και από ότι φαίνεται του δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας, ο Κίκε Σετιέν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον πάγκο των Μπλαουγκράνα κάτι που σημαίνει πως θα καθοδηγήσει την ομάδα και στο υπόλοιπο του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Νάπολι στους «16» και αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπάγερν και Τσέλσι για την προημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ