Καρεμπέ για Μπενζεμά : «Αξίζει την Χρυσή Μπάλα»

Καρεμπέ για Μπενζεμά : «Αξίζει την Χρυσή Μπάλα»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ρεαλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα, στους Καρίμ Μπενζεμά και Σέρχιο Ράμος.

Η Ρεαλ Μαδρίτης πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (16/07), την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς τους αλλά και από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των «μερένχες».

Ένας από αυτούς, ήταν, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ. Ο 49χρονος Γάλλος έδωσε συγχαρητήρια στην Ρεαλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του τροπαίου και αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του, Καρίμ Μπενζεμά αλλά και τον αρχηγό της «βασίλισσας», Σέρχιο Ράμος. Ο Καρεμπέ υπήρξε ποδοσφαιριστής της Ρεαλ από το 1997 μέχρι το 2000, με την οποία κατέκτησε δύο Champions League.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Ζιζού το είπε από μόνος του: όλοι οι παίκτες του αξίζουν την Χρυσή Μπάλα. Σε αυτούς συγκαταλέγεται κι ο Καρίμ Μπενζεμά, προφανώς. Το αξίζει. Ήταν πάντα συνεπής και αποτελεσματικός σε κάθε παιχνίδι, έχει βάλει πολλά γκολ σε κάθε σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Ήξερε να κινείται ανάμεσα στις γραμμές όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ταυτόχρονα όμως μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης, όταν χρειάζεται. Ήξερε να παίξει μαζί με τον Ιγκουαΐν, τον Μοράτα, τον Κριστιάνο και τον Μπέιλ. Κι είναι ακόμη εκεί, πιο αποτελεσματικός από ποτέ».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε για τον Σέρχιο Ράμος: «Αυτός είναι ο παίκτης – κλειδί για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ο αρχηγός. Είναι πρότυπο για όλους, ένας πολεμιστής, κάνει τη δουλειά του. Απολαμβάνει το παιχνίδι, αλλά όταν πρέπει να κερδίσει, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να ανέβει επίπεδο και να εμπνεύσει τους πάντες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε το νούμερο του Φερνάντο Ιέρο, ενός αμυντικού που είχε ήδη πετύχει πολλά γκολ, ήξερα ότι θα είναι επιτυχημένος. Ο Ράμος τα πηγαίνει πολύ καλά. Έχει ξεπεράσει τους πάντες. Όταν παίζει καλά, όλη η ομάδα παίζει καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ