Ζιντάν : Περιμένει τον Αζάρ

Ζιντάν : Περιμένει τον Αζάρ

Στη συμμετοχή του Έντεν Αζάρ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την ρεβάνςτων «16» του Champions League, ευελπιστεί ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Έντεν Αζάρ κατάφερε να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επανέναρξη, χωρίς ωστόσο να είναι στο 100% έτοιμος. Ο Βέλγος σταρ αγωνίστηκε μόλις στα πέντε από τα έντεκα παιχνίδια της «Βασίλισσας», φέρνοντας πονοκέφαλο στον Ζινεντίν Ζιντάν, ενόψει της μεγάλης ρεβάνς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, για τους «16» του Champions League.

Ενθαρρυντικά πάντως είναι τα τελευταία νέα για τον «Ζιζού» και τους «μερένχες». Ο Αζάρ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες ημέρες, φέρνοντας χαμόγελα στις τάξεις της Ρεάλ. Ο Ζιντάν ωστόσο έχει δηλώσει πως δεν θέλει να «πετάξει» τον Αζάρ στο τερέν, εφόσον δεν είναι στο 100% έτοιμος, έχοντας ήδη χάσει μεγάλο διάστημα λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από το Νοέμβριο.

Ο ίδιος ο 29χρονος ακραίος επιθετικός, είχε δηλώσει πρόσφατα πως η φετινή σεζόν είναι η χειρότερη της καριέρας του, έχοντας να αντιμετωπίσει πλέον και το ψυχολογικό κομμάτι, ώστε να επανέλθει στα στάνταρ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ