Αζάρ : «Συλλογικά κερδίσαμε τον τίτλο αλλά για εμένα ήταν η χειρότερη μου σεζόν»

Αζάρ : «Συλλογικά κερδίσαμε τον τίτλο αλλά για εμένα ήταν η χειρότερη μου σεζόν»

Ο Έντεν Αζάρ μίλησε για την τροπή της φετινής σεζόν για την ομάδα αλλά και εκείνον ενώ ανέφερε τι είδους ποδοσφαιριστής είναι.

Ο Έντεν Αζάρ πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες σεζόν της ποδοσφαιρικής του πορείας. Ο 29χρονος εξτρέμ είχε ένα τραυματισμό που τον άφησε αρκετά πίσω σε ρυθμό και ο ίδιος δεν μπόρεσε ποτέ να δικαιολογήσει τα εκατομμύρια που δόθηκαν για την μεταγραφή του.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του, παραδέχθηκε ότι αυτή η χρονιά, είναι η χειρότερη της καριέρας του, παρά τον τίτλο που κατέκτησε η ομάδα. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι είναι παίκτης που περισσότερο δίνει ασίστ παρά σκοράρει, κάτι που φάνηκε και στα φετινά στατιστικά του. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 21 παιχνίδια και μοίρασε επτά ασίστ, την ίδια στιγμή, που σκόραρε μόλις ένα γκολ.

Αναλυτικά, ανέφερε: «Το συναίσθημα είναι το ίδιο, όταν βλέπεις τη μπάλα στα δίχτυα. Στο μυαλό μου, δεν σκέφτομαι το να σκοράρω διαρκώς. Κάποιοι παίκτες τώρα σκέφτονται πώς να σκοράρουν. Εγώ; Εγώ είμαι περισσότερο τύπος που μπορεί να δημιουργήσει φάση.

Γι’ αυτό μου αρέσει να λέω ότι είμαι περισσότερο ένας παίκτης που δίνει ασίστ παρά μια μηχανή γκολ. Προτιμώ, άλλωστε, να δίνω ασίστ. Αλλά μου αρέσει όταν μπαίνει ένα όμορφο γκολ, ένα γκολ της τελευταίας στιγμής και τελικά κερδίζεις τον αγώνα. Αυτή τη χρονιά κερδίσαμε συλλογικά τον τίτλο. Για εμένα, σε ατομικό επίπεδο, ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ