Μπέτις : Θετικός στον κορωνοϊό ο Λορέν Μορόν (pic)

Μπέτις : Θετικός στον κορωνοϊό ο Λορέν Μορόν (pic)

Ο ποδοσφαιριστής της Μπέτις, Λορέν Μορόν, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Μπέτις η οποία ανακοίνωσε ότι ένα μέλος του ρόστερ της διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Ωστόσο στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής των «βερδιμπλάνκος», Λορέν Μορόν, γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ότι είναι ο παίκτης της ομάδας που προσβλήθηκε από τον covid-19.

Επίσης δήλωσε πως τις επόμενες ημέρες θα μείνει σε υποχρεωτική καραντίνα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το πότε θα αναρρώσει πλήρως για να επιστρέψει στην αποστολή των Ανδαλουσιανών.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω σήμερα με τους συμπαίκτες μου στη Μαρμπέγια για να ξεκινήσω την προετοιμασία. Έχω διαγνωστεί θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό και παρόλο που είμαι καλά, θα πρέπει να περιμένω μερικές ημέρες για να επιστρέψω στην ομάδα».

Αυτό είναι το τέταρτο κρούσμα του κορωνοϊού στον ισπανικό σύλλογο. Σημειώνεται ότι θετικοί στον ιό είχαν διαγνωστεί τον περασμένο Μάιο οι Ρόμπλες, Πεντράθα και Χουάνμι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ