«Αναζητά αντικαταστάτη του Αντάν η Ατλέτικο, κοιτάζει και τον Σα»

«Αναζητά αντικαταστάτη του Αντάν η Ατλέτικο, κοιτάζει και τον Σα»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα εξετάζοντας και την περίπτωση του Ζοζέ Σα.

Ο Αντόνιο Αντάν αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης για να πάει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με αποτέλεσμα οι «ροχιμπλάνκος» να βρίσκονται σε αναζήτηση του τερματοφύλακα που θα είναι ο αναπληρωματικός του Γιαν Όμπλακ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Goal», η πρώτη επιλογή των Μαδριλένων είναι ο Μάρκο Ντμίτροβιτς ο οποίος αγωνίζεται στην Εϊμπάρ. Ο 28χρονος τερματοφύλακας έχει ρήτρα αποδέσμευσης 20 εκατομμυρίων ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2021. Βέβαια η Ατλέτικο φαίνεται διατεθειμένη να δώσει το συγκεκριμένο ποσό για να αποκτήσει τον Σέρβο γκολκίπερ.

Μία ακόμη επιλογή είναι αυτή του Ρουί Σίλβα. Ο τερματοφύλακας της Γρανάδα έχει ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατομμυρίων ευρώ και έχει κεντρίσει επίσης το ενδιαφέρον των Πόρτο και Μπενφίκα. Επίσης από τις ισπανικές ομάδες ενδιαφέρονται οι Σεβίλλη και Μπέτις.

Οι «ροχιμπλάνκος» εξετάζουν και την περίπτωση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα. Ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» έχει ρήτρα αποδέσμευσης 13 εκατομμυρίων ευρώ και αν οι Ισπανοί δώσουν τα χρήματα θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν χωρίς να εμπλακούν οι Πειραιώτες. Ωστόσο αυτή η περίπτωση δεν είναι η πιο πιθανή καθώς η Ατλέτικο σκέφτηκε να δώσει μέχρι 10 εκατομμύρια, ενώ ο Σα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να είναι αναπληρωματικός.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ