Ρεμί : «Έφυγα την Λας Πάλμας εξαιτίας του Χέμεθ»

Ρεμί : «Έφυγα την Λας Πάλμας εξαιτίας του Χέμεθ»

Ο Λοϊκ Ρεμί τόνισε πως εγκατέλειψε την ισπανική ομάδα λόγω του προπονητή της, Πάκο Χεμέθ.

Επίθεση στον προπονητή του στην Λας Πάλμας, Πακο Χέμεθ, έκανε ο Λοϊκ Ρεμί, που είχε αναφερθεί σύμφωνα με δημοσιεύματα, ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος επιθετικός, που είναι αποφασισμένος να μην αγωνιστεί ξανά με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, μίλησε στην La Provincia, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίστηκε με τον χειρότερο τρόπο:

«Δεν μπορείς να διώχνεις δύο παίκτες από την ομάδα στην πρώτη σου ημέρα δουλειάς, επειδή έφτασαν ένα λεπτό αργότερα», λέει ο Γάλλος.

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, γιατί αυτό που συνέβη ήταν μια συνολική έλλειψη σεβασμού από την μεριά του προπονητή. Είμαι πολύ απογοητευμένος που θα πρέπει να εγκαταλείψω αυτήν την ομάδα, γιατί ήθελα να πολεμήσω μέχρι το τέλος της σεζόν για να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία, αλλά αποφάσισε να με βάλει στην άκρη. Δεν είμαι κάποιος που δημιουργεί προβλήματα», πρόσθεσε.

«Αν η ομάδα πήγαινε καλά με το νέο προπονητή, δηλαδή, αν είχε κερδίσει Ειμπάρ και Τζιρόνα, ποτέ δεν θα μου ζητούσαν να επιστρέψω. Ο προπονητής μου φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Ένιωσα πολύ άσχημα όταν όλα αυτά συνέβησαν, ποτέ δεν περίμενα να είμαι στη Γαλλία τώρα, αλλά να παίζω και να σημειώνω γκολ με την ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ